‘Het gaat zo goed! Ik zit hier al weken zonder compulsie, zonder overeten of eetbui. En dat terwijl er op dit moment ontzettend veel gaande is.
Kan me ook nog zo goed herinneren dat ik echt van eetbui in eetbui viel en dacht dat ik nooit meer zou stoppen, echt gewoon niet! Nooit meer!

Vanmorgen keek ik mezelf aan in de spiegel en dacht … I f*cking did it!!! 🤓

Na jaren, echt tientallen jaren vol zelfhaat en mezelf verstoppen en troosten met eten is de strijd voorbij.
Ik durf het nog steeds bijna niet te geloven!
Nogmaals; ik kan je in geen woorden uitleggen hoe prachtig mooi ik het vind dat je uitgerekend die dag voorbij kwam op mijn Facebook.
Hoe bijzonder, wat je doet! Wat je voor mij betekent in dit proces. Dit neem ik mijn hele leven mee.’
– Nicole

Ik voel me zo fantastisch, al maanden. Zo heerlijk en puur, geweldig! Het werkt dus echt.

– Wendy

Het voelt niet alsof ik op dieet ben en ik val af. Ik sta versteld over de kracht hiervan!

-Manon

Voel me echt als op een honeymoon. Ik ben ook niet bang meer dat het voorbij gaat. Dit is een verworvenheid.

-Yvette

“Ik vind het zo magisch, bizar gewoon. Dank dank dank. I love you!”

-Jennifer

“De drang is opgelost. Ik kan nu kijken zonder iets te doen.”

-Jasmijn

“Ik vind het een super programma. Ik ben aan het afvallen en weet nu: dat lijf volgt vanzelf”

-Andrea

“Het gaat steeds gemakkelijker en meer vanzelf. Dit voelt zo ontzettend goed.”

-Daphne

“Ik heb nu een gezonde, ongedwongen relatie met eten en afvallen gaat vanzelf.”

-Karen

Ik ben zo dankbaar dat ik je via social media ben tegengekomen en dit programma volg.””

-Teodora

Karen:

Sinds mijn 15e ben ik (hoogopgeleide vrouw) bezig met eten. Diëten, eetbuien, maar ook perioden met normaal eten wisselden elkaar jaren af, tot nu op mijn 26e jaar. Wanneer ben je anders dan anderen? Wanneer houd jij je meer met eten en diëten bezig dan andere vrouwen? Wanneer heb je een eetprobleem en moet je hulp gaan zoeken of wanneer probeer je gewoon af te vallen?

Op een dag wist ik één ding zeker: dat het me doodongelukkig maakte en er vanaf wilde! Dat ik ervan baalde elke dag zoveel tijd kwijt te zijn aan nadenken over mijn lijf en eten. Een psycholoog die ik bezocht wilde over mijn opvoeding praten, want ik had toch geen overgewicht, maar ik wilde weten hoe ik kon afvallen!

Bij Marjena voelde het als thuiskomen. Ik kon meteen terecht en in een uitgebreide (gratis) eerste kennismaking legde ze me uit hoe dit ellendige ding met eten in elkaar steekt, wat alleen al een hoop opluchting bood.

Nu, 4 maanden later, heb ik een gezonde, ongedwongen relatie met eten. Afvallen gaat vanzelf.

De inzichten die ze me geleerd heeft zijn zo bevrijdend! Het leven is zoveel leuker zonder gedoe met eten!

Ik geloof nu wat Albert Einstein ooit zei: ‘We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.’

 

Inge:

Al zo’n 15 jaar leefde ik in een cyclus van overeten (meestal in het weekend) en vervolgens compenseren door weinig te eten en veel te bewegen.  Hiermee bleef ik redelijk op gewicht. Het lukte me maar niet om van die vreetkicks af te komen, zodat ik me er al bij neer wilde leggen dat dit nu eenmaal bij mij hoorde.

Totdat ik – na de zoveelste vreetkick en het verschrikkelijke baalgevoel erna – met toeval tegen een filmpje van Marjena op you tube aanliep. Zij begreep mijn probleem! Ik ben toen over mijn “ik kan het wel alleen” en “ik heb niet echt een probleem” gevoelens heen gestapt en heb een afspraak gemaakt.

Tijdens de eerste afspraak overtuigde zij mij ervan dat ik van die verstoorde relatie met eten en mijn lijf kon afkomen. Dit was de start van een inspirerende weg naar ‘verlossing’.

Het gaat om zoveel meer dan tegen jezelf zeggen na een vreetkick: “dit doe ik nooit meer”.

Je moet echt op zoek naar jezelf en Marjena heeft me daar enorm mee geholpen. Op een informele manier met veel humor, waardoor ik ook echt van het coachingstraject heb genoten. Het is hard werk, maar je kunt echt van eetissues afkomen! Alleen was me dit waarschijnlijk nooit gelukt en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor!”

Marjan:

“Voor het eerst sinds 20 jaar heb ik het gevoel dat ik de strijd met eten niet meer hoef te voeren en vrij ben! Samen met Marjena ben ik het gesprek aangegaan over mijn relatie met eten en luisteren naar mijn lijf.

Van een obsessieve eter ben ik geworden tot iemand die eindelijk kan genieten van eten.

Er is geen verboden eten meer en dat gevoel kan ik maar met 1 woord omschrijven: vrijheid. Dankjewel Marjena!”

Iris:

Dankzij jouw adviezen, begeleiding, geduld en je kracht heb ik een stuk van mezelf “terug” gevonden waarvan ik aan de ene kant niet eens wist dat het ook een deel van mij is en aan de andere kant wel wist dat het er was maar er niet bij kon. De sessies waren voor mij super waardevol. Nogmaals bedankt.

Monique:

“Jaren heb ik gedacht dat gelukkig zijn niet mijn levensweg is, maar nu zie ik mijn toekomst helemaal anders en rooskleurig in. Ik heb altijd wel geweten dat het eten niet de boosdoener is, maar dat het psychisch is. In mijn eentje kon ik dit niet doorbreken, want je bent door de jaren heen in je eigen psychologie gaan geloven. Je eigen gevoelens en gedachten voelen namelijk zo vertrouwd.

Ik kan het soms nog steeds niet geloven, dat in zo’n korte periode er zoveel aan mij is veranderd.

Je hebt me geleerd hoe hersenen werken, hoe ik aan bepaalde gedachtes kom, en het belangrijkste, hoe ik deze kan veranderen.

In de sessies komen we tot de mooiste inzichten en geef je mij de juiste handvaten. Het mooie is, er wordt iedere keer ook bewijs geleverd dat het werkt. Je ziet jezelf groeien in situaties, wat tevens extra stimuleert. Stap voor stap ga ik iedere week vooruit. Echt gelukkig voelen mag ik weer van mezelf en lukt weer!

Je verstaat je vak ontzettend goed en je begrijpt mij ontzettend goed, waardoor we snel resultaat boeken. Ik heb me nog nooit zo op mijn gemak gevoeld bij iemand en mezelf nog nooit zo open durven stellen. Die aardappel meer geef ik nooit meer zoveel ‘credits’. Bedankt voor alles tot nog toe!”

Mirjam:

…..stel dat ik iets vind om van mijn strijd met eten af te komen, stel dat het lukt, wat zal ik dan gelukkig zijn!
Ik geloof niet in toeval, maar ik kwam op internet twee keer op de site van Marjena terecht, ik las de blogs, bekeek de opnames, las de enthousiaste ervaringsverhalen en ik dacht, ik ga er voor!
Ik ontmoette een lieve sprankelende vrouw waarbij ik me meteen op m’n gemak voelde. Een verademing, iemand die begreep waar ik het over had. Ze liet me zien hoe het ook anders kon zonder ook maar iets te veroordelen.

Mijn zelfvertrouwen begon te groeien, ik begon me ineens te beseffen dat houden van jezelf de sleutel was naar zoveel meer!

Ik stopte met lijnen, ik gaf me over en ik kreeg er rust, vrijheid en vertrouwen voor terug.

Mijn eetprobleem oplossen bleek een ontdekkingstocht naar mezelf, en het heeft me zoveel opgeleverd!
Lieve Marjena, dank je wel voor je vertrouwen, voor je tips en adviezen, je was mijn stimulans naar de bewustwording van wie ik ben en wie ik eindelijk durf te zijn!

 

Puck:

“Drie maanden geleden las ik de testimonials op Marjena’s website, en dacht ik: “Ja ja, voor jullie misschien, maar voor mij zal dat geluk vast niet zijn weggelegd”. Ik rommel en vecht al bijna 10 jaar met eten, waarom zou alles voor mij nu ineens wél veranderen?

Ik las de testimonials met ongeloof en ook jaloezie. Natuurlijk wilde ik dat ook. Maar ik geloofde er niet in. Echt niet. Niet meer. Mijn hoop was met de jaren steeds dieper gezonken, samen met mijn zelfvertrouwen en mijn plezier in het leven. Maar ik wilde het zo graag, en dus besloot ik nog één keer hulp te zoeken, er nog één keer echt in te duiken. En wat ben ik dankbaar voor dat besluit.

Na de eerste introductiesessie zat ik terug in de trein met het gevoel tóen al verder te zijn gekomen dan ooit tevoren. Marjena heeft me geleerd liefdevol met mezelf om te gaan. Met die zin “liefdevol met jezelf omgaan” kon ik in het begin niet zoveel, zó ver stond het van me af, maar nu lééf ik die zin.

Het coachtraject heeft me meer gebracht dan alleen hetgeen waar ik naar op zoek was.

Ik merk dat ik liefdevoller in het leven sta en niet alleen vredevoller, milder en vriendelijker met mezelf maar ook met anderen omga. Ik ben de afgelopen 3 maanden gegroeid als mens, en daar ben ik misschien nog wel dankbaarder voor dan dat eten nu geen ‘ding’ meer voor me is.

Marjena heeft me mijn eigen liefde teruggegeven.
Marjena heeft mij meer gebracht dan ze zelf weet.
Ik hoop van harte dat degenen die (net zoals ik zat) in de knoop zitten met zichzelf en met eten, hun weg zullen vinden naar haar.”