26 februari 2019

Het gewicht van geluk

Als je weegschaal de graadmeter is voor je geluk, ontstaat er al snel een spanningsveld met eten. Op wilskracht probeer je aan een plaatje van perfectie te voldoen, maar hoe harder je daarvoor vecht, des te moeizamer het gaat. Daarbij is afvallen meestal het zoveelste item op je lange to do list en heb je er in de loop van de dag de wilskracht niet meer voor.

Hoe kan dit anders? Hoe maak je een einde aan dit gevecht tegen jezelf en creëer je een ontspannen relatie met eten? Hoe haal je jouw eigenwaarde en gewicht uit elkaar? En hoe val je af zonder obsessie of dieet?

Kom voor het antwoord op deze vragen naar Bussum op 28 maart van 19.00 tot 22.00.

Juriaan Galavazi en ik delen die avond samen het podium. We mixen training en lezing door elkaar en serveren je een cocktail vol waardevolle vragen over je relatie met eten en de relatie met jezelf. Laat je door ons meenemen in de diepere betekenis achter je verlangen naar slank zijn.

Ik kan je nu alvast verklappen dat er niets mis is met dit verlangen, zolang het maar een positief vertrekpunt heeft. Je kunt jezelf immers niet dun haten (ik heb het geprobeerd).

Juriaan is holistische arts, we hebben elkaar nog niet zo lang geleden leren kennen toen hij me vroeg om als panellid deel te nemen aan een van zijn lezingen. Ik was direct gecharmeerd van zijn kwaliteiten als coach. Waar een arts wordt getraind om een probleem direct op te lossen met een recept of protocol, zoekt Juriaan juist naar de ruimte tussen het vraagstuk en de oplossing. Daar waar je het pasklare antwoord nog niet hebt, valt vaak het meest te leren.

De aanpak van Juriaan is complementair aan die van mij. Ik weet uit eigen ervaring dat je zo snel mogelijk uit je strijd met eten wilt. Je hebt behoefte aan een duidelijke aanpak met heldere stappen. Je wilt weten hoe je controle krijgt over je gedrag en hoe je afvalt zonder dieet. Ik geef je die duidelijkheid graag.

In Bussum mixen we beide benaderingen en ga je geïnspireerd naar huis met zowel vragen als inzichten. Je zal voelen dat je een stap verder bent in het oplossen van je strijd met eten en jezelf beter begrijpen. Dus blok je agenda en kom met ons praten. Stel je vragen en maak gebruik van deze unieke kans.

Bestel hier je ticket: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-lezing-en-training-het-gewicht-van-geluk

xo
Marjena

Beoordeling lezers
[Totaal: 3 Gem: 4.7]

Plaats een reactie