13 juli 2017

Het moeilijkste gedeelte

Dit weekend was ik naar een picknick van vrienden in het Vondelpark. Een jong meisje kwam enthousiast naar me toe om te vertellen dat ze door mij was gaan sporten. Ik herkende haar gezicht, maar ons gesprek van een jaar geleden kon ik mij niet meer herinneren. Ik vroeg wat ik tegen haar had gezegd.

Je zei dat het moeilijkste gedeelte het aantrekken van je gympen is en dat ik mezelf mocht beloven dat mijn training niet langer dan een kwartier hoeft te duren. Een kwartier is haalbaar.

Ik moest lachen. Het is waar. Een kwartier is haalbaar. Dat van die schoenen klopt ook. Ze keek me stralend aan. Het was een prachtige avond en we bleven praten tot het donker werd.

Ramón was natuurlijk mee.

Beoordeling lezers
[Totaal: 22 Gem: 2.7]

Plaats een reactie