9 januari 2018

De plek die je nodig hebt

Er is onverwacht iets bijzonders gebeurd. Iets wat ik niet had voorzien en waar ik je graag over vertel.
In november hield ik een enquête. Ik wilde weten wat je na Etenslessen nog nodig hebt en de uitkomst daarvan liet mij iets zien, waar ik in het begin niet zoveel achter zocht: een behoefte aan meer tijd en ruimte om alles wat je hebt geleerd op zijn plaats te laten vallen. Een behoefte aan meer inspiratie op de lange termijn. Iets dat je in verbinding houdt met je relatie met eten.

Natuurlijk, dacht ik, iedereen leert in zijn eigen tempo. Coaching is geen one size fits all.

Maar toen ik hier dieper over nadacht herinnerde ik me iets belangrijks: onze relatie met eten ligt in het verlengde van de relatie met onszelf. Iedereen die Etenslessen heeft gevolgd komt tot deze conclusie. Dit betekent dat een behoefte aan tijd en ruimte voor je relatie met eten, ook een behoefte is aan tijd en ruimte voor de relatie met jezelf. De inspiratie en verbinding waar je behoefte aan hebt, gaan daarmee dieper dan eten.

Het is de verbinding met jou waar je naar verlangt (iets dat zich altijd laat zien via eten en de manier hoe je daarmee omgaat).

Ineens begon mij iets te dagen.

Eten is de ingang naar jezelf. Dat wist ik.

Veel stress rond eten, is een teken van veel stress in de relatie met jezelf. Verwaarlozing met eten, is een teken van verwaarlozing van jezelf. Ingaan op elke impuls om te eten, is iets wat je ook in andere gebieden van je leven terugziet.

Natuurlijk wil je hier aandacht aan blijven besteden! Dat houdt niet op na Etenslessen. Dat is van een doorgaande lijn. Dit bracht mij tot een belangrijk besef:

We hebben allemaal een plek nodig waar je bewust vormgeeft aan je relatie met eten, maar ook aan de relatie met jezelf. Een plek waar we onszelf de vragen kunnen stellen die anders vervliegen in de waan van de dag. Een plek waar onze verlangens steeds opnieuw aandacht krijgen. Een plek waar je kan leren hoe je voluit leeft en je beste zelf bent. Zo’n plek heb je nodig.

Dit is wat ik weet: het verlangen van een vrouw om haar beste zelf te zijn, zonder overeten in haar leven, dwingt haar boven zichzelf uit te stijgen. Het is een aantrekkingskracht die haar niet loslaat, omdat het werk met zich meebrengt dat ongelofelijk lonend is. Het brengt haar steeds dichter bij wie ze bedoeld is te zijn.

Dit werk houdt niet op na Etenslessen. Het is werk dat ik zelf nog steeds dagelijks doe en wil blijven doen. Ik blijf investeren in de relatie met mezelf. Daarbij zoek ik voortdurend naar bronnen die mij daarbij kunnen helpen.

Na Etenslessen heb je niet alleen gewerkt aan het creëren van een geweldige relatie met eten, maar ook aan het creëren van een geweldige relatie met jezelf.

Je hebt hiervan geproefd en het smaakt naar meer! Natuurlijk doet het dat.

Je wilt er niet meer buiten.

Met andere woorden, ik, jij en de vrouwen in Etenslessen verlangen naar continuïteit in de verbinding met onszelf en hebben behoefte aan een plek waar we hier bewust vorm aan kunnen geven.

En daar zag ik mijn opdracht.

In het creëren van die plek.

En zonder dat ik er heel bewust over nadacht zag ik Etenslessen Elite voor me en wat ik daar ging aanbieden: een exclusief maandabonnement voor de alumni van Etenslessen dat ze alle ruimte biedt om hun werk uit Etenslessen te continueren en verdiepen.

De plek waar ze elke maand werken aan een ander thema uit hun relatie met eten, of het verlengde daarvan. Ik wil ze daar alles bieden wat je helpt ontdekken hoe je voluit leeft en je beste zelf bent.

Als cliënten zeggen dat ze meer coaching van je willen is dat een enorme eer en met een mengeling van trots, opwinding en nederigheid, heb ik vorige week de deur geopend naar dit programma.

Het is mijn diepste wens hiermee een bijdrage te leveren aan iets dat veel groter is dan ikzelf: het potentieel van deze vrouwen en het werk dat ze in de wereld doen, als ze gedragen door een geweldige relatie met eten, die ten volle kunnen benutten.

Met Etenslessen Elite leg ik de lat op meerdere niveaus een stuk hoger voor mezelf. Maar ik kom met liefde en toewijding opdagen voor alles wat het van me vraagt. Ik had me geen mooiere opdracht kunnen wensen.

Tegen jou zeg ik: kom erbij.

Kom voor alles wat je nodig hebt om die vrouw te worden zonder overeten in haar leven. Geef jezelf een plek om te ontdekken hoe je haar wordt. Etenslessen is die plek. Het is een magische plek. Je krijgt je geld terug als je dit niet zo ervaart. Laat je daar niet door weerhouden en kom erbij.

Xo
Marjena

P.S. Als je twijfelt over deze stap, laten we dan bellen. Stel me je vragen. Hier is mijn online agenda

 

Banner audio Etenslessen

Beoordeling lezers
[Totaal: 7 Gem: 3.6]

Plaats een reactie