Hoe ga je verder na Etenslessen? Misschien beginnen de kwartjes nu pas te vallen en heb je behoefte aan meer tijd en ruimte om alles te laten bezinken. Misschien wil je graag door mij geïnspireerd blijven, contact houden met gelijkgestemden of je vaardigheden verscherpen.

Dat kan. Etenslessen Elite is een lidmaatschap dat jou hiervoor de ruimte geeft. Met een maandelijkse coach call en Facebookgroep vind je daar de inspiratie, kennis en ruimte om je relatie met eten te blijven voeden zo lang als je dit nodig hebt en fijn vindt.
 

Etenslessen Elite

 

Etenslessen Elite is een exclusief maandabonnement voor alumni van Etenslessen en geeft je ruimte om:

 

  • Te leren in je eigen tempo
  • Geïnspireerd te blijven
  • Nieuwe tools en technieken te leren
  • Het niveau te bereiken van een geweldige relatie met eten

Het programma van Etenslessen blijft in ontwikkeling en als lid van Etenslessen Elite blijf je hiervan op de hoogte en profiteer je van alle nieuwe kennis die aan dit programma wordt toegevoegd.

Etenslessen Elite geeft je ruimte om te leren in je eigen tempo en biedt exclusief aan leden de mogelijkheid tot het boeken van een losse 1 op 1 sessie om blokkades te doorbreken waar je dit alleen niet lukt.

Etenslessen Elite is een compleet pakket waarmee ik optimaal aan je wensen tegemoet kan komen.

Etenslessen Elite bestaat uit:

 

  • Een maandelijkse coach call met audio-opname en huiswerk
  • Toegang tot de modules van Etenslessen en het nieuwste lesmateriaal
  • Actieve ondersteuning en inspiratie in Facebook
  • E-mail ondersteuning
  • 1 op 1 Sessies in Zoom tegen gereduceerd tarief

 

De prijs van dit abonnement is: 47 euro per maand.

Hoe het werkt

 

Een keer per maand geef ik een coach call. Voorafgaand aan de call is er gelegenheid om vragen in te brengen. Deze neem ik mee en beantwoord ik tijdens de call.

De Facebookgroep wordt gebruikt voor onderzoek, het delen van ervaringen en coaching. Hier plaats ik video’s en berichten ter inspiratie en ondersteuning van je ontwikkeling.

De mogelijkheid van 1 op 1 sessies tegen gereduceerd tarief geven je de gelegenheid in Elite net die extra stap te zetten, waar je nu misschien nog blijft steken.

Het is mijn intentie om jou te zien slagen in het creëren van een geweldige relatie met eten. Ik verheug me enorm op deze volgende stap en vooral op jouw succes in Etenslessen Elite!

Marjena

 

Ben je alumni van Etenslessen en wil je deelnemen aan Etenslessen Elite?

Stuur mij een e-mail.