Afvallen kunnen we allemaal een dag of twee, misschien een week of twee. Maar afvallen en slank blijven is van een andere orde. Dat vraagt om een benadering die niet als volhouden voelt. Dit is wat ik weet: door een geweldige relatie met eten te creëren val je af zonder obsessie of dieet.

Een geweldige relatie met eten voelt niet als volhouden, maar kalm en stabiel. Je hebt plezier in de zorg voor jezelf. Je kan eten afslaan omdat je er geen interesse in hebt.
Je zit ’s avonds op de bank en geniet van jouw tijd, zonder dat je dit met eten associeert. De kunst is niet je te leren beheersen, maar leren hoe je zonder genotmiddel plezier beleeft en gevoelens van ongemak verwerkt. Dat is ware vrijheid. Als je dit kan heb je geen wilskracht meer nodig. Het pakken van iets lekkers wordt dan optioneel in plaats van noodzakelijk.

In Etenslessen leer ik je hoe dit werkt.

 

Het resultaat van een geweldige relatie met eten:

 

  • Afvallen en op je natuurlijke gewicht komen zonder dat dit als volhouden voelt
  • Verlost raken van de obsessie met eten en je gewicht
  • Ontdekken welk eten bij jouw unieke lichaam past
  • Een einde maken aan emotie-eten en eetbuien
  • Voor je mentale en emotionele leven zorgen zonder overeten

 

Als je op zoek bent naar een alternatief voor afvallen op wilskracht, heb je dat nu gevonden. Etenslessen is een uniek groepsprogramma waarmee ik je begeleid bij het creëren van een geweldige relatie met eten met een geweldig resultaat.

 

Een geweldige relatie met eten betekent:

 

  • Tijdens een borrel zonder verleiding naast het buffet staan
  • Thuiskomen en alleen zijn zonder verlangen naar iets lekkers
  • Niet het gevoel hebben dat je op dieet bent zodra je iets afslaat
  • Taken waar je tegenop ziet niet met eten compenseren

 

Ik werk in kleine groepen van maximaal tien deelnemers. Hierdoor kan je met en van elkaar te leren, maar is er ook voldoende ruimte voor individuele aandacht. Je wordt door mij gecoacht en luistert hoe ik anderen coach. Soms leer je daar zelfs meer van. Mijn groepsprogramma past perfect bij je als je graag gebruik maakt van de kracht van dit grotere geheel. Doe je mee?

 

Dit is Etenslessen:

 

Het programma bestaat uit coaching van mij, ondersteunt door video’s, audio’s, huiswerkopdrachten en een geheime Facebookgroep.

 

12 wekelijkse live coach calls

Deze lessen zijn het hart van het programma. Tijdens 12 wekelijkse coach calls van 90 minuten, word je door mij gecoacht en luister je hoe ik anderen coach. Beiden zijn ongelofelijk leerzaam en helpen je om alle puzzelstukken van de theorie op hun plaats te laten vallen. Opnames van de calls worden in het programma geplaatst zodat je deze kunt downloaden en beluisteren wanneer het jou uitkomt.

# Videolessen

Ik leer je in zes modules verspreid over 12 weken alle technieken en strategieën om een geweldige relatie met eten te creëren. Er zijn audio opnames van alle video’s zodat je deze kunt downloaden op je mobiele apparatuur en beluisteren wanneer je wilt.

# Huiswerkopdrachten

Elke module bevat inspirerende huiswerkopdrachten die je helpen om alle theoretische kennis in praktijk te brengen.

# Gezamenlijk leren

Samen leer je meer en ook gemakkelijker. We gebruiken een geheime Facebookgroep als onderzoeksruimte. Hier deel je ervaringen met groepsleden en beantwoord ik al je vragen over het lesmateriaal. De kracht van dit grotere geheel werkt enorm in je voordeel.

 # Meditaties en visualisaties

Elke module wordt ondersteund door een geleide meditatie of visualisatie, voorzien van prachtige muziek. Deze helpt je gebruik maken van je onderbewuste in het realiseren van je gedragsverandering.

 

Startdatum nieuwe groep is nog niet bekend. Je kan op de wachtlijst door een mail te sturen naar info@marjena.nl. Je bent dan gegarandeerd voor een plek. Of boek eerst een gratis sessie om samen met mij te onderzoeken of groepscoaching of Individuele coaching Etenslessen bij je past. 

Investering: Eenmalig €799,- of drie termijnen van €281,-

Bestel hier jouw Etenslessen

EENMALIGE INVESTERING €799,-

of

DRIE MAANDELIJKSE TERMIJNEN €281,-