Afvallen zonder obsessie of dieet doe je door je relatie met eten te veranderen. In Etenslessen leer ik je hoe dit werkt.

Als je niet tevreden bent over de manier waarop je met eten omgaat, heb je geen dieet nodig, maar aandacht voor je relatie met eten.

Het overgewicht of de obsessie waar je nu last van hebt zijn het resultaat van je huidige relatie met eten. Het goede nieuws is dat je deze opnieuw kunt ontwerpen en creëren. Dit vraagt om aandacht voor je gedachten, gevoelens en wat je eet. Als je het die geeft val je af en kom je niet meer aan.

Als je op zoek bent naar een alternatief voor afvallen op wilskracht, heb je dat nu gevonden. Etenslessen is een uniek online programma dat alle kennis en de beste technieken voor je heeft om een geweldige relatie met eten te creëren met een geweldig resultaat.

 

Een geweldige relatie met eten betekent:

 

  • Afvallen en op je natuurlijke gewicht komen zonder dat dit als volhouden voelt
  • Verlost raken van de obsessie met eten en je gewicht
  • Ontdekken welk eten bij jouw unieke lichaam past
  • Een einde maken aan emotie-eten en eetbuien
  • Voor je mentale en emotionele leven zorgen zonder overeten

Dit is wat je ontvangt:

 

Etenslessen is een combinatie van video’s, audio’s, huiswerkopdrachten, live coaching en community.

 

# Videolessen

Ik leer je in zes modules verspreid over 12 weken alle technieken en strategieën om een geweldige relatie met eten te creëren. Er zijn audio opnames van alle video’s zodat je deze kunt downloaden op je mobiele apparatuur en beluisteren wanneer je wilt.

# Huiswerkopdrachten

Elke module bevat inspirerende huiswerkopdrachten die je helpen om alle theoretische kennis in praktijk te brengen.

# Community lidmaatschap

Samen leer je meer en ook gemakkelijker. In een geheime Facebookgroep deel je onderzoekservaringen met je groepsleden. De kracht van dit grotere geheel is magisch en werkt enorm in je voordeel. Je vindt er vriendschap, herkenning en wijsheid. Je deelt er de overwinningen die niemand anders snapt. Zij snappen het.

 # Meditaties en visualisaties

Elke module wordt ondersteund door een geleide meditatie of visualisatie, voorzien van prachtige muziek. Deze helpt je gebruik maken van je onderbewuste in het realiseren van je gedragsverandering.

12 wekelijkse live coach calls

Tijdens 12 wekelijkse coach calls word je door mij gecoacht en luister je hoe ik anderen coach. Beiden zijn ongelofelijk leerzaam en helpen je om alle puzzelstukken van de theorie op hun plaats te laten vallen. Opnames van de calls worden in het programma geplaatst zodat je deze kunt downloaden en beluisteren wanneer het jou uitkomt.!

De groep van zaterdag 20 mei is UITVERKOCHT!

De groep van woensdag 24 mei is UITVERKOCHT!

De groep van dinsdag 20 juni is UITVERKOCHT!

De startdatum van de volgende groep is donderdag 07 september 2017 (maximaal 15 deelnemers).

Er zijn nu nog 12 plekken beschikbaar.

Investering: Eenmalig €497,- of drie termijnen van €180,-

Bestel hier jouw Etenslessen

EENMALIGE INVESTERING €497,-

of

DRIE MAANDELIJKSE TERMIJNEN €180,-