Word de vrouw die je bent zonder overeten in haar leven

Maak je los van emotie-eten en ervaar hoe het is om jezelf liefdevol op te kunnen vangen in alles wat je voelt. De intimiteit, compassie en veiligheid van mijn retreat brengt je diep in contact met dat stuk van jezelf dat nu nog tussen jou en een fijne relatie met eten instaat.  

Ontdek hoe je jezelf hiervan bevrijdt en deel de groeipijn die je hierin tegenkomt. We zijn elkaars liefdevolle getuigen en lachen en huilen tot we weer lachen. Ontdek de magische kracht van deze samenkomst en geniet van meer energie, meer zelfliefde en vrijheid van overeten.  Maak je los van emotie-eten en ervaar hoe het is om jezelf liefdevol op te kunnen vangen in alles wat je voelt. De intimiteit, compassie en veiligheid van mijn retreat brengt je diep in contact met dat stuk van jezelf dat nu nog tussen jou en een fijne relatie met eten instaat.  

Ontdek hoe je jezelf hiervan bevrijdt en deel de groeipijn die je hierin tegenkomt. We zijn elkaars liefdevolle getuigen en lachen en huilen tot we weer lachen. Ontdek de magische kracht van deze samenkomst en geniet van meer energie, meer zelfliefde en vrijheid van overeten.  


Een geweldige relatie met eten overkomt je niet, maar creëer je zelf. Ik laat je zien hoe dit werkt.


Ik weet uit eigen ervaring

hoe je relatie met eten in een stroomversnelling komt tijdens een retreat. Het is de bijzondere mix van de andere omgeving, alle tijd voor jezelf, de intimiteit met gelijkgestemden en de juiste vragen op het juiste moment, die de weg vrijmaken voor alles waar je naar verlangt. Ik weet uit eigen ervaring hoe je relatie met eten in een stroomversnelling komt tijdens een retreat. Het is de bijzondere mix van de andere omgeving, alle tijd voor jezelf, de intimiteit met gelijkgestemden en de juiste vragen op het juiste moment, die de weg vrijmaken voor alles waar je naar verlangt. 


Ik nodig je uit voor jouw Etenslessen 

Kom genieten van de verrukkelijkste vegan maaltijden We stoken vuur in de kas Waaien uit langs de vloedlijn Ontdekken hoe afvallen zonder dieet werkt En creëren een geweldige relatie met eten  


Coaching: van mij

Je wilt de vrouw worden die je bent zonder overeten in je leven. Dat is je wens en je wilt weten hoe je haar wordt. Ik help je tijdens het retreat hier je antwoord op vinden. Het weekend wordt een liefdevolle interventie op oude patronen en een uitnodiging voor nieuwe. Als er nu nog stukken in je gedrag zijn waar je steeds maar niet aan voorbij komt, zal je tijdens het retreat ontdekken hoe je dit verandert. We gaan daar niet alleen over praten maar dat vooral ook ervaren. Dat is de kracht van een retreat. 


Locatie: Finca Vrij in Zeeland

Een smaakvol ingerichte kas is onze knusse leefruimte tijdens het retreat. Binnen voelt als buiten, licht en open, terwijl de houtkachel ons warm houdt. Met een directe verbinding naar de mooie, ruime workshopruimte kan je het hele weekend je sloffen aanhouden.


Eten: verrukkelijk vegan

Ik heb opnieuw een chef gevonden die liefdevol eten bereidt dat prachtig gepresenteerd wordt, verrukkelijk smaakt en je lichaam voedt zonder het in de war te schoppen.


Ondersteuning: van Blanca!

Voor het lichaamswerk komt Blanca Wennekes ons opnieuw ondersteunen. Zonder oordeel, optimistisch en open nodigt ze uit om met je aandacht naar binnen te gaan en contact te maken met je gevoelens. Blanca geeft precies de liefdevolle energie waar dit werk om vraagt.  


Omgeving: vlakbij zee!

Uitwaaien of een kleurtje krijgen, Finca Vrij ligt niet ver van het strand. Laat alles wat je leert bezinken aan zee. Wandel en praat met je maatjes of zonder je af en staar voor je uit. Er is voor beide een zee aan ruimte. 

Ik nodig uit je uit voor jouw Etenslessen 

Kom genieten van de verrukkelijkste vegan maaltijden We stoken vuur in de kas Waaien uit langs de vloedlijn Ontdekken hoe afvallen zonder dieet werkt En creëren een geweldige relatie met eten  


Coaching: 

van mij

Je wilt de vrouw worden die je bent zonder overeten in je leven. Dat is je wens en je wilt weten hoe je haar wordt. Ik help je tijdens het retreat hier je antwoord op vinden. Het weekend wordt een liefdevolle interventie op oude patronen en een uitnodiging voor nieuwe. Als er nu nog stukken in je gedrag zijn waar je steeds maar niet aan voorbij komt, zal je tijdens het retreat ontdekken hoe je dit verandert. We gaan daar niet alleen over praten maar het vooral ook ervaren. Dat is de kracht van een retreat. 

Locatie: 

Finca Vrij in Zeeland

Een smaakvol ingerichte kas is onze knusse leefruimte. Binnen voelt als buiten, licht en open, terwijl de houtkachel ons warm houdt. Met een directe verbinding naar de mooie, ruime workshopruimte kan je het hele weekend je sloffen aanhouden.


Eten: 

verrukkelijk vegan

Ik heb opnieuw een chef gevonden die liefdevol eten bereidt dat prachtig gepresenteerd wordt, verrukkelijk smaakt en je lichaam voedt zonder het in de war te schoppen.


Ondersteuning:

van Blanca!

Voor het lichaamswerk komt Blanca Wennekes ons opnieuw ondersteunen. Zonder oordeel, optimistisch en open nodigt ze uit om met je aandacht naar binnen te gaan en contact te maken met je gevoelens. Blanca geeft precies de liefdevolle energie waar dit werk om vraagt.  


Omgeving:

vlakbij zee!

Uitwaaien of een kleurtje krijgen, Finca Vrij ligt niet ver van het strand. Laat alles wat je leert bezinken aan zee. Wandel en praat met je maatjes of zonder je af en staar voor je uit. Er is een zee aan ruimte voor beide. 

Dit is wat anderen zeggen over het vorige retreat van Etenslessen

'Ik heb zoveel geleerd en had het voor geen goud willen missen’ - Lilian 

‘Het retreat was een deep dive in emoties zonder dat ik erin verdronk’. - Ebru

‘Het retreat was magisch. Alles klopte en ik voelde me instant veilig. Het was een feest vol inspiratie, kameraadschap en een oefening in self-care. Marjena is fantastisch en coacht als de beste.’ - Sara


Details 

  • Je wordt helemaal verzorgd. De prijs is inclusief eten, drinken, logies, bedlinnen, handdoeken en...verrassing :-)
  • Het adres van de locatie is Finca Vrij, Kapelleweg 29, 4322 NG Scharendijke
  • Vervoer is op eigen gelegenheid. Er is voldoende parkeerruimte en een goede OV verbinding
  • We checken in vanaf vrijdagmiddag 18 oktober: 13:30 en checken uit op zondagmiddag 20 oktober rond 15:00
  • Mocht je een lichamelijk beperking hebben of geen ervaring met yoga, maak je geen zorgen, daar houden we rekening mee
  • Voor organisatorische of administratie vragen kan je contact opnemen met Bob via support@marjena.nl of via de chatfunctie op website
  • Het aantal plaatsen is beperkt. Meld je snel aan om zeker te zijn van een plaats


Ben je erbij?

 Van vrijdagmiddag 18 oktober tot en met zondagmiddag 20 oktober.

Investering € 799 inclusief btw  

Ik doe mee!