Wil je graag de volgende stap zetten in je relatie met eten?

Een retreat biedt je de unieke gelegenheid om je volledig op je relatie met eten te richten. Alles wat je tijdens dit weekend leert breng je meteen in praktijk tijdens de maaltijden. Deze ervaringen neem je vervolgens weer mee terug naar de les. Zo komt alles bij elkaar en zet je die volgende stap in de ontwikkeling van je relatie met eten.

Een retreat is ook de perfecte plek voor lichaamswerk en biedt ruimte voor waardevolle onderzoeksvragen. Hoe accepteer je jouw lichaam? Waar zitten je emoties? Waar voel je deze of blokkeer je die juist? Door vertrouwd te raken met gevoelens van ongemak wordt vluchten in eten overbodig. We onderzoeken dit tijdens het weekend en helpen je een liefdevolle verbinding met jezelf tot stand brengen. Dit maakt je vrij en onafhankelijk van overeten.

Voor het lichaamswerk ben ik de samenwerking aangegaan met Blanca Wennekes. Zij is die yogadocent die precies de juiste toon weet te treffen, waarmee ze je uitnodigt om met je aandacht naar binnen te gaan en contact te maken met je lichaam. Zonder oordeel, optimistisch en open geeft Blanca precies de liefdevolle energie waar dit werk om vraagt.

Geef jezelf dit exclusieve retreat cadeau en kom voor alle Etenslessen die je tijdens dit weekend kan leren. De lessen en coaching worden door mijzelf gegeven en het lichaamswerk geef ik samen met Blanca Wennekes.

Ik weet uit eigen ervaring hoe groot de impact van een retreat kan zijn. Het is de magische mix van de andere omgeving, alle tijd voor jezelf, de intimiteit met gelijkgestemden en de juiste vragen op het juiste moment. Je bent bij deze uitgenodigd.

Stuur me een e-mail als je interesse hebt in deelname:info@marjena.nl

De retreat was afgelopen weekend en was een heel groot succes. De datum voor de volgende retreat wordt snel bekend gemaakt.

Klik hier voor een sneak peak van de locatie: https://www.landelijkgenieten.nl/nl/vakantiehuis/de-anna-hoeve