Hoe weet ik of Etenslessen voor mij geschikt is?

Etenslessen is voor jou geschikt als je de oorzaak van je strijd met eten wilt oplossen. Ik geef je geen dieet maar leer je technieken om je gedrag te veranderen en de oorzaak van je strijd met eten op te lossen. Als je naast je wens om slank te worden en blijven ook interesse hebt in je persoonlijke ontwikkeling past Etenslessen perfect bij je. Boek een gratis kennismakingssessie als je wilt uitzoeken of Etenslessen bij je past en voor je kan werken: https://www.marjena.nl/afspraken

 

Moet ik een eetverslaving hebben om Etenslessen te volgen?

Nee. Je probleem kan groot of klein zijn. Het maakt ook niet uit of je overgewicht hebt of niet. Het enige criterium is dat je niet tevreden bent over de manier waarop je met eten omgaat.

 

Hoe snel mag ik resultaat verwachten?

Zo snel als je in staat bent je alle technieken eigen te maken en ook dagelijks toe te passen. Ik zie dit altijd met vallen en opstaan gebeuren. Dat hoort erbij. Je brein moet wennen aan een nieuwe realiteit. Geef het op zijn minst een maand of drie. Je zal ook merken dat op een natuurlijke manier afvallen langzamer gaat dan het volgen van een crash dieet. Alleen dit keer val je af zonder weer aan te komen.

 

Is Etenslessen alleen voor vrouwen?

Nee, mannen zijn in de minderheid, maar van harte welkom. Mijn website en taalgebruik heeft een vrouwelijke uitstraling omdat dit mijn persoonlijke stijl is. Het lesmateriaal is voor zowel mannen als vrouwen bruikbaar.

 

Kan ik in termijnen betalen?

Ja, dat kan.

 

Wat zijn je credentials?

Ik ben gediplomeerd coach. Mijn opleiding volgde ik aan De school voor coaching in Leiden. Veel van mijn kennis heb ik opgedaan in Amerika waar ik de beste docenten vond binnen mijn vakgebied.